Esittely

Olen Pia Iris Hollfast ja asun mieheni ja koirieni kanssa Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, Espoossa, Olarin kaupunginosassa.

Pienimuotoisen kasvatustyöni aloitin jo vuonna 1978 ja kennelnimi Corgihill's myönnettiin 2.1.1979, eli ensimmäisen pentueeni kasvatin ilman kennelnimeä.  
Vuosina 1978-1987 minulla oli  11 Pembroke-pentuetta. Koiria on ollut koko ajan enemmän tai vähemmän. 

Kasvattamisen lopetin ajanpuutteen vuoksi ja vaivuin 20 vuodeksi talvihorrokseen, josta heräsin intoa puhkuen. Vuonna 2004 minulta kuoli viimeinen vanha koirani, Corgihill's Virtuous Wicky. Tasan kaksi viikkoa olin ilman koiraa ja totesin, ettei elämä oikein loksahtanut kohdalleen, joten puolen vuoden sisällä kotiimme muuttivat cardiganit Mandastamm Dark Winner "Dacke" ja Beryllos Cesar's Coconut "Mandy" sekä pembroke Beryllos Maybe The Best "Dixie". 

Ja kappas vaan, näiden ihanuuksien myötä kiinnostus kasvatustoimintaa kohtaan on herännyt henkiin. Jalostusasiat eivät ole nukkuneet talviunta, vaan niitä olen pyrkinyt seuraamaan koko ajan. Kriteerit vaan ovat muuttuneet sen verran, että tämän päivän jalostus on haasteellisempaa kuin silloin aiemmin "edellisessä elämässäni".

Vuonna 2008 minulle syntyi ensimmäinen cardigan-pentue ja ensimmäinen cardigan muotovalio, Corgihill's All Of Me, leivottiin syksyllä 2011.  Eli cardigan on minulle uudempi tuttavuus, mutta sekin vei minut mukanaan välittömästi, samoin kuin aikoinaan pembroke.

Hyvän ystäväni, kennel Mandastammin Hilkka Jalavan kuoltua kotiini muutti yhteinen cardigan-narttumme Geestland's Zeilah "Seila". Ja onhan täällä vielä tuon 20 vuoden lepotauon jälkeinen ensimmäinen oma kasvatti, Corgihill's Only The Lonely "Onna". Toistaiseksi perää pitää viehättävä cardigan-tyttö, Corgihill's Chick-A-Boom "Lily".

Ja eihän kennelin pyörittäminen luonnistu ilman oman kepon paneutumista asiaan, joten kennelpojan tehtäviä hoitaa ansiokkaasti oma aviomies, Kurt.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.03 | 18:17
Etusivu on saanut 8
22.03 | 17:49
Pentuja/puppies on saanut 6
01.12 | 13:03
In Memoriam on saanut 1
16.02 | 23:02
Litters/Cardigan on saanut 2
Tykkäät tästä sivusta